Novi život za vašu kožu sa preparatom Goji Cream

Kupovina kreme za podmlađivanje nije problem za moderne žene. Police u trgovinama za ljepotu su prepune raznih vrsta sredstava koje odgovaraju svakom ukusu i džepu. Ženama je u prirodi da žele ostati privlačne. A priroda pruža najbolje lijekove koji pomažu u očuvanju ženske ljepote. Goji bobice su pravi poklon prirode. Ljudi na Tibetu već dugi niz godina koriste goji za različite lijekove. Goji bobice su postale popularne širom svijeta zahvaljujući svojim terapeutskim svojstvima. A sada sva moć ovih bobica je koncentrisana u kremu za podmlađivanje Goji Cream koju proizvode Hendel’s Garden.

Kupovina osušenih goji bobica je veoma jednostavna. Međutim, samo svježe bobice imaju sljedeće kvalitete:

 • Koncentracija vitamina C viša nego u svježim narančama;
 • Sadrži otprilike 20 aminokiselina;
 • Bogat vitaminom E;
 • Bogat željezom;
 • Bogat vitaminima iz skupine B.

Nažalost, teško je održati bobice svježim dugo vremena. Goji Cream sadrži ekstrakt svježeg soka od Goji bobica koji utiče na kožu lica na isti način kao i svježe ubrane bobice.

Prirodni ekstrakt goji bobica koji se nalazi u kremi pomaže da sačuvate kožu čvrstom, elastičnom i umanjuje promjene povezane sa starenjem kao što su:

 • Izražajne bore;
 • Promjene kontura lica;
 • Suhoća;
 • Pigmentacija povezana sa starenjem.

kupiti Goji Cream

Tko treba koristiti Hendelovu Goji Cream?

Briga o vašem izgledu je stalan i brižljiv proces. Vrijeme ne štedi nikoga i kako osoba stari koža počinje blijediti i gubiti svoju svježinu i izgled. U većini slučajeva bitne promjene za izgled bivaju uočljive kada se pređe 30 godina. Ipak, negativan utjecaj okoline, nezdrave dijete i stres također utiču na izgled ubrzavajući proces starenja i čineći već postojeće probleme još više komplikovanijim.

Goji Cream
 • Očvršćivanje rožastog sloja. Gustoća osnovnog sloja kože se smanjuje što uzrokuje suhoću i pregamentni izgled kože;
 • Proizvodnja kolagena i elastina se smanjuje i koža gubi svoju čvrstinu;
 • Mišići gube svoj tonus što uzrokuje deformaciju kontura lica.

Nakon što napuni 40 godina osoba dobija duboke nasolabijalne nabore, tvrdu kožu na očnim kapcima, bore na vratu i podbradak ( u slučaju prekomjerne težine).

Nema potrebe dalje opisivati užasavajuće posljedice starenja. Nitko ne postaje mlađi tokom vremena. Ipak, odgovarajuća njega o koži i praćenje nekih pravila može pomoći da usporite prijeteće znakove starenja. Najvažnije što možete učiniti je da to ne ignorišete.

Rezultat upotrebe Goji Cream. Utisci kupaca

Sara, 49

Nedavno sam postala baka ali to ne znači da se mogu opustiti i prestati brinuti o sebi. Davno sam dodala Goji Cream svojoj kozmetici i od tada ga koristim kao dnevnu kremu. Goji Crem čini da moja koža zapravo procvjeta, smanjuje bore i poboljšava moj ten. Jedina mana je cijena. Možete kupiti mnogo proizvoda za ljepotu za ovaj novac ali malo je vjerojatno da će biti učinkoviti. Stoga, spremna sam platiti za kvalitet.

 

Ivana, 35

Nikada nisam bila zaokupljena svojim izgledom ali godine su faktor koji se ne treba previdjeti. Kada sam se gledala u ogledalo ujutro počela sam primjećivati nabore koji nastaju kraj nosa. Uhvatila me panika. Shvatila sam da se neću moći nositi s tim. Pokušala sam praviti maske za podmlađivanje koristeći alternativnu medicinu ali većina njih je zahtijevala previše vremena za pripremu ili su bile previše ljigave. „ Patnja za ljepotom“ je bila pravi izazov za mene. Prijateljica mi je rekla za Goji Cream za podmlađivanje koju proizvodi Hendel. Baš me spasila. Nakon jednog mjeseca upotrebe ove kreme moja koža je povratila svoju uglađenost. Više nemam bora na licu!

Nina, 53

Mnogo godina sam radila duge smjene na suncu. Prve bore su isplivale kada sam imala samo 25 godina ali nisam previše brinula o tome. Ipak, nedavno sam primjetila da su se konture mog lica počele mijenjati. Kčerka mi je poklonila Goji Cream uz želju da povratim svoju ljepotu. Njena želja se obistinila! Krema mi je pomogla da sama zategnem kožu bez plastične operacije.

kupiti Goji Cream

Kako koristiti Goji Cream?

Ukoliko kupite ovaj kozmetički proizvod morate pročitati upute za upotrebu i slijediti ih. Pored toga, postoje neke preporuke za upotrebu koje su zajedničke za sve kreme za lice.

 1. Ne koristite kreme za lice manje od 30 minuta prije odlaska iz kuće;
 2. Uradite alergijski test;
 3. Odaberite proizvod na osnovu tipa svoje kože. Može biti suha, masna ili kombinacija;
 4. Nanesite kremu za lice na kožu očišćenu od šminke ili prljavštine;

Goji Cream se treba koristiti jednom dnevno u bilo koje vrijeme. Kremu možete koristiti i kao podlogu za šminku ili kao noćnu kremu.

prije i poslije

Upute za upotrebu Goji Cream

 1. Uklonite svu kozmetiku i prljavštinu s lica. Koristite kvalitetne proizvode za uklanjanje šminke. Osvježavajući tonik se također može koristiti;
 2. Goji Cream se treba nanijeti na lice blagim kružnim pokretima i raširiti uzduž granica masaže;
 3. Krema je djelotvorna 24 sata nakon nanošenja. Ponovite postupak naredni dan.

Vidljivi rezultati se mogu vidjeti otprilike nakon dva tjedna redovne upotrebe.

Upozorenje! Kako biste dobili originalan Hendel Garden proizvod kremu kupite samo na zvaničnoj internet stranici.

Cijena Goji Crema vam neće umanjiti budžet čime je ova krema vaša desna ruka u borbi za mladost i ljepotu.

kupiti Goji Cream

Leave A Reply

Your email address will not be published.